De tuinbank is af

Loungebank (1)

De loungebank van steigerhout is af. De hoekbank was al lang af. We hebben de hele zomer al kunnen genieten. En daarom komt deze blog nu pas, terwijl de herfstregen tegen de ramen slaat. De hoekbank is gemaakt van nieuwe steigerhouten planken geleverd door Nijhof. Voor mij was dat de voordeligste optie omdat Nijhof vlak bij is. Dat drukt de bezorgkosten.

Continue reading

Sneeuw

Een mooie zondag in februari. Verse sneeuw is ‘s nachts gevallen. Het is boven nul en de sneeuw zal snel weg smelten. Prachtige heldere lucht.

Gemaakt met mijn timelapse systeem, een Canon PowerShot A700, arduino uno en wat servo’s.

Timelapse Ploeglaan

Arduino servo's camera

 

 

 

T2b de Luxe (1600cc) uit 1973

Na T2b de Luxe advertentie2 jaar lid te zijn geweest van de VW bus club, surfde ik voor de zoveelste keer door de advertenties van T1 of T2 VW bussen. En eindelijk stond er weer eentje, die in onze budget richting kwam. De oude T2b de luxe uit ’73 met een APK tot augustus 2010. Het enthousiasme van het begin was bij mij al een beetje aan het tanen. Toch maar een e-mailtje gestuurd naar de eigenaar. Na wat heen en weer mailen kwamen we er zowaar uit. De bus was tot dit jaar in gebruik als rolstoel bus. Continue reading

Autoreis: Saoedie Arabie – Nederland

Verslag van onze reis naar Saoedi-Arabië en van daaruit terug naar Nederland per auto via: Saoedi-Arabië, Jordanië, Syrië, Turkije, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Duitsland.

Dit verslag is door mijn moeder geschreven. Om het enigszins leesbaar te maken even de namen Van haar kinderen, schoonkinderen en klein kinderen: Rita getrouwd met Herre (Wilbert, Marloes, Jan Willem en Albert Baudy getrouwd met Bernard (Lotte en Hidde) Jan Willem getrouwd met Alice (Rein, Anne Roos, Sven Peter (die was toen nog niet geboren) Lammer Continue reading