Laptop steun

Laptop fotolijst (4) (Medium)Mijn moeder werd 80 jaar en vierde dat in Heerenveen. Groots. Met veel familie en oude kennissen. Ik had al heel veel oude foto’s gedigitaliseerd en het leek me leuk die te laten zien.

 

 

Laptop fotolijst (2) (Medium)Voor 2 pc’s heb ik een standaard gemaakt zodat ze rechtop staan. Twee blokjes hout en 2 latjes met een plakviltje. De opening tussen de 2 blokjes moet groot genoeg zijn dat niet toevallig de spatietoets ingedrukt wordt. Als programma heb ik de standaard window’s screensaver (schermbeveiliging) gebruikt. Die kan je in Windows 7 selecteren door op het bureaublad rechts te klikken. Dan in ‘aan persoonlijke voorkeur’ kies je onderin schermbeveiliging. Laptop fotolijst (1) (Medium)Kies in het drop-down menu de Windows Live Photo Galary. Selecteer de juiste folder met de foto’s (filmpjes kan ook). Tenslotte is het handig om het inschakelen van de schermbeveiliging op 1 minuut te zetten. Tenslotte moet via Configuratiescherm – Energiebeheer het uitschakelen van het beeldscherm en de computer worden voorkomen. Zet de beide opties op: nooit.

Om de toetsenborden uit het zicht te houden heb ik ze met een elastiek en een stukjes stof verborgen. Dan ziet het er wat feestelijker uit en voorkom je dat mensen aan de knopjes gaan zitten.

Laptop fotolijst (4) (Medium)Laptop fotolijst (3) (Medium)

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *