Electronica gereedschapskistje

Electronica gereedschapskist (6)Voor electronica heb je weinig gereedschap nodig. Schroeverdraaiers, soldeer, tangetjes. Hiervoor heb ik het kleine kartonnen doosje vervangen door een gereedschapskistje. Net zo eentje als ik voor Alice al had gemaakt voor haar tuingereedschap.

 

 

Electronica gereedschapskist (2)De zijkanten voor het hengsel zijn van 6mm MDF. De rest is van 9mm multiplex. Het handvat bestaat uit een stuk draadeind van 10mm met 2 siermoeren. Om het draadeind zit een stuk buisĀ (buitendiameter 16mm)

In het kistje heb ik een los blokje hout metĀ gaten voor schroevendraaiers.

Electronica gereedschapskist (4)Het vertikale opstaande plankje in het midden is voor tangetjes. De buitenafmetingen zijn: L= 22cm, B = 16cm, H rand = 8cm, H zijkant = 20cm.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *