WFF de uitleg

Wat en wie is WFF? Om maar simpel te beginnen: WFF staat voor World Frees FederationHet is begonnen toen ik uit Saoedi kwamen. Met Robert had ik al wat gewindsurfd en Paul kende ik van werk. Ik wist dat er zo iets als een bovenfrees bestond maar wat het was en wat je er in hemelsnaam mee moest doen, was me niet duidelijk. Paul en Robert hadden ook een fascinatie voor dat ding. En dat was de start. We kochten allemaal een bovenfrees ergens in het magische jaar 2000. Zonder duidelijke reden. En vanaf dat moment komen we wekelijks, op donderdag avond, bij elkaar.

Zoals Paul al op z’n site zegt: Het is een ritueel geworden. En zoals we zijn gestart, zonder een visie, doel en zin, zo doen we de projecten. Zo nu en dan komt er iets zinnigs uit. Meestal zinloos. Maar we zijn wel handig geworden.

One thought on “WFF de uitleg

  1. Pingback: Mini Maker Faire Groningen 2012 | The Simple Pages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>